Onze winacties!

Ben jij de volgende winnaar?

Maak kans op een Intratuin cadeaukaart T.W.V. €250,-!

De lente staat weer voor de deur! Is uw tuin al helemaal klaar voor de lente? Laat uw stem horen en maak kans op een Intratuin Cadeaukaart voor dat extra vleugje Lente gevoel. Ook handig voor uw balkon of vensterbank!

Als extra prijs maakt u vandaag ook kans op een Karwei Cadeaukaart voor dat ene klusje wat u altijd maar links laat liggen!

Win een KitchenAid t.w.v. €450!

Nederland houdt van taarten bakken. Het bakken van een lekkere taart wordt een fluitje van een cent met deze luxe KitchenAid Mixer. Ben jij straks de eigenaar van deze KitchenAid Mixer t.w.v. €450? Meedoen is heel gemakkelijk. Schuif de lagen van de taart naar de juiste plaats, zodat het een echte taart wordt. Daarna maak je gelijk kans op deze robuuste hulp in de keuken!

Het nationale stamppot onderzoek

De dagen worden korter, de temperatuur weer lager. Het ideale moment om de grootste pan in huis weer uit de kast te halen om een heerlijke oud-hollandse stamppot te maken voor het gezin. Wie is er niet groot mee geworden? Wij zijn benieuwd wat de favoriete stamppot is van de Nederlandse Bevolking.

Uw deelname aan het Heel Nederland Eet Stamppot Opinieonderzoek is niet voor niks! Als dank voor uw deelname maakt u automatisch kans op prachtige prijzen

Wanneer stapt u over van energieleverancier?

Besparen op uw Energierekening is waarschijnlijk de makkelijkste manier om geld in uw portomonnee te houden! Uit de laatste cijfers blijkt dat maar liefst 72% van de Nederlandse bevolking niet tot bijna nooit overstapt van leverancier. Wij willen in kaart brengen wat de reden is waarom u bij uw leverancier blijft, of waarom u juist wel overstapt. Samen met deze cijfers willen wij Nederland wakker schudden dat er miljoenen per jaar teveel wordt betaald door de Nederlandse bevolking.

 

Heel Nederland leeft gezond!

Een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking claimt gezond te leven. Uit recent onderzoek blijkt echter iets anders. Wij zijn benieuwd naar uw leefstijl en hoe u deze gaat bereiken. In slechts 3 vragen helpt u ons bij het grootste Gezondheids Opinieonderzoek van Nederland, namelijk Heel Nederland Leeft Gezond. Uw deelname aan het Heel Nederland Leeft Gezond Opinieonderzoek is niet voor niks! Als dank voor uw deelname maakt u automatisch kans op prachtige prijzen. Iedere deelname maakt kans en het duurt minder dan 1 minuut. Alvast bedankt voor uw deelname tijdens het Heel Nederland Leeft Gezond Opinieonderzoek.

 

Maak kans op een weekendje weg!

Bijna 40 miljoen vakanties zijn er afgelopen jaar geboekt. Bijna de helft van dit aantal waren vakanties in eigen land, de rest was grotendeels een zonvakantie, wintervakantie of stedentrip. Wij willen in kaart brengen wat uw plannen voor 2018 zijn!
Uw deelname is niet voor niks! Want u maakt automatisch kans op een geheel verzorgd weekendje weg of één van de andere prijzen. Binnen enkele seconden heeft u uw deelname afgerond en weet u of u heeft gewonnen. Tot slot willen wij u alvast veel plezier wensen op uw aankomende vakantie!